Ruim drie jaar lang is er gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van De Werelt.
Ruim drie jaar lang is er gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van De Werelt. De Werelt

Open huis bij vernieuwd hotel De Werelt

30 juni 2021 om 16:30 Zakelijk

EDE Ruim drie jaar lang is er gewerkt aan het verduurzamen, verbouwen en restylen van De Werelt. Op zaterdag 10 juli kunnen geïnteresseerden het resultaat bewonderen. Dan houdt het hotel tussen 10.00 en 14.00 uur een open huis.

Tijdens een rondleiding door De Werelt zal opvallen dat de Veluwe van buiten naar binnen is gehaald. In het hotel vind je veel natuurlijke materialen en groen. Ook om het hotel is van alles veranderd. Geniet tijdens het open huis bijvoorbeeld van een hapje en drankje op het sfeervolle terras, strijk neer op een zitje tussen de bomen of wandel over het nieuwe bezinningspad.

Het hotel kreeg een volledige make-over. Zo kregen alle 125 hotelkamers een flinke upgrade. Ook zijn tal van nieuwe faciliteiten gerealiseerd. De Werelt heeft bijvoorbeeld een nieuw à-la-carterestaurant en een bistro, waar streekproducten de hoofdrol spelen op de menukaart. Verder vind je er een ruim terras, hotelbioscoop, bibliotheek, fitnessruimte en kleine wellness.

De Werelt richt zich op recreanten, toeristen en andere vrijetijdszoekers die komen genieten van de Veluwse natuur en de gezellige plaatsen in de regio. Ze kunnen de omgeving bijvoorbeeld verkennen met fietsen, steps, mountainbikes of elektrische scooters die klaar staan bij het hotel.

Om bezoekers goed te kunnen begeleiden is het nodig van tevoren aan te melden via dewerelt.nl/openhuis 

Deze advertorial wordt u aangeboden door De Werelt. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie