Afbeelding
Casper Korver

VPVA notarissen breidt werkzaamheden uit

13 juli 2021 om 14:01 Zakelijk

EDE Met ingang van maandag 16 augustus 2021 zal VPVA notarissen zijn werkzaamheden uitbreiden naar Barneveld en omstreken. Dit als gevolg van het samengaan met Notariskantoor Pool in Voorthuizen.

De reden van deze samensmelting ligt in het feit dat de gezondheidstoestand van notaris Mindert Pool hem niet langer in staat stelt zelfstandig het kantoor voort te zetten. In goed gezamenlijk overleg is besloten de notariële activiteiten vanaf maandag 16 augustus volledig over te dragen aan VPVA notarissen.

Derk Bahlman, nu nog notaris in Ede, zal de dagelijkse leiding van de Voorthuizense vestiging op zich nemen. De medewerkers van Notariskantoor Pool blijven allen werkzaam bij de nieuwe vestiging van VPVA notarissen.

Met de komst van VPVA notarissen (met vestigingen in Ede, Lunteren en Wageningen) naar de gemeente Barneveld wordt de regionale positie verstevigd en vindt schaalvergroting binnen de Food Valley plaats.

VPVA notarissen zegt grote bewondering te hebben voor de wijze waarop notaris Mindert Pool de afgelopen jaren zijn kantoor heeft geleid en gebracht heeft tot waar het nu staat. Notaris Pool zal - zolang zijn gezondheid dit toelaat - ook na 16 augustus nog actief blijven en het kantoor bij de verdere uitbouw blijven ondersteunen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie