Afbeelding
Rietberg Hoorzorg
De specialist

‘Stuur uw oren ook eens met vakantie’

28 juli 2021 om 14:10 Zakelijk

EDE Ik kan altijd grandioos genieten van de vakantieperiode. Na een mooie reis kom ik met mijn gezin aan op de vakantiebestemming en als het installeren op de campingplaats gebeurd is, begint voor mij echt de vakantie. Graag kijk ik dan om me heen, naar mijn mede-campinggenoten. Welke tent hebben ze? Zie ik daar het nieuwste type caravan aankomen? En welke auto rijdt er dan voor om alles goed en wel op de vakantiebestemming te krijgen?

De laatste jaren valt me op dat het allemaal wat luxer kan en mag. Voor die twee tot drie weken zomervakantie per jaar worden kosten nog moeite gespaard. Waar we vroeger ons stalen ros met terugtraprem gewoon thuis in de schuur lieten staan, nemen we nu twee e-bikes van duizenden euro’s mee op de aangeschafte fietsendrager. Ook de sleurhut is voorzien van alle luxe en gemak. Die caravan moet wel goed z’n plek gezet worden natuurlijk. Dus een dikke wagen is ook nodig om goed tegen de toch wel steile campingheuvel op te komen.  

Ik geniet van die vooruitgang en innovatie, begrijp me niet verkeerd. Maar in die stoel, op mijn eigen campingplek dwalen mijn gedachten ook wel eens af naar de hoorzorg. ‘Mensen zouden hun oren ook eens wat vaker met vakantie moeten sturen’, schoot wel eens door mijn hoofd. Ik bedoel daarmee dat je ook eens moet kijken naar welke kwaliteit hoortoestellen je kunt aanschaffen. Waarom zou je jezelf niet extra kunnen verwennen met een schitterend hoortoestel, dat perfect is afgesteld op jouw wensen en behoefte?  

Want je gehoor is gemiddeld veertien uur per dag in touw. Horen is iets zeer belangrijks. Als je al een dure e-bike aanschaft, waarom zou je dan niet voor een topkwaliteit hoortoestel gaan? Om het op de vakantietijd te betrekken: het draagt bij aan een mooie campingbeleving. Denk je eens in hoe het geluid van de krekels in Zuid-Frankrijk ook alweer klinkt? Of de zwaluwen die zich boven dat warme Italiaanse pleintje in Toscane begeven. Die geluiden dragen bij aan je gevoel van geluk en rust op je vakantiebestemming. Het is jammer en onnodig om dat verloren te laten gaan omdat je zo nodig in Nederland moet beknibbelen.

Om de beeldspraak compleet te maken: als je dit allemaal wilt, zorg ik voor jouw juiste campingbeleving. En ‘gas, water en elektra’ zitten bij de prijs in, want we werken met vijf jaar service- en reparatiegarantie. En natuurlijk staat het je vrij om ook eens bij andere ‘campings’ te gaan kijken. Bereid je wel voor op een ander soort ‘vakantie’ en een andere beleving. 

Voor nu wens ik je een fijne zomervakantie, met veel krekels, zwaluwen en zon.

Dit artikel wordt u aangeboden door Rietberg Hoorzorg, meer dan twintig jaar ervaring. Veenderweg 107 in Ede, tel. 0318-769024, info@rietberghoorzorg.nl, Rietberghoorzorg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie