Afbeelding
Cultura

Nieuwe cursusseizoen gaat van start bij Cultura

2 september 2021 om 10:29 Activiteiten

EDE Het cursusseizoen start in de week van maandag 13 september 2021 t/m vrijdag 18 september 2021. Kunstencentrum Cultura heeft een ruime keus in het cursusaanbod voor kinderen, jongeren én volwassenen. Creatieve cursussen, talen, dans, theater, musical, beeldende vorming: bij Cultura kan het allemaal.

Theater en musical Wist je bijvoorbeeld dat onze theater- en musicallessen voor jong en oud zijn? Krijg theaterles of werk mee aan een productie van een musical of theaterstuk. Het podium wacht op jou!

Kunst en zingeven Dit jaar is er ruimte voor een nieuwe cursus Kunst en Zingeven. Tijdens deze nieuwe cursus ga je met elkaar in gesprek over de verschillende aspecten van kunst, zingeving en spiritualiteit.

Naai- en mode atelier Maak nieuwe creaties bij onze korte naai- en mode cursus. Hierdoor loop je elk seizoen met iets nieuws rond. Onze modedocente weet overal raad mee.

Beeldende vorming Leer bij onze beeldhouw-, keramiek-, boetseer en schilderlessen om een eigen kunstwerk te maken. Leer de juiste technieken van onze bevlogen docenten. Voor de kinderen is er een kinderkunstclub, modeltekenen van dieren, mixed media en I like to move it. Hier gaan we met elkaar aan de slag met tekenen, schilderen, maar vooral creatief zijn!

Talen Ben je erachter gekomen dat je Spaans of Italiaans op vakantie nog niet zo best was? Ook daar hebben we cursussen voor. Leer de taal én het land tot in de details!

Fotografie Wil jij ook weten hoe jij het perfecte plaatje kan schieten? In onze basiscursus fotografie leer je deze tools. Maar wist je dat je ook prachtige plaatjes kunt maken met jouw smartphone? Neem een kijkje bij onze smartphone-fotografie cursus!

Dans Kun jij ook niet stilzitten? Gaan jouw voeten van de vloer bij het horen van muziek? Dans door het nieuwe schooljaar heen met onze danslessen!

Een proefles is altijd mogelijk. Aanmelden hiervoor kan via onze website.

Meer informatie op www.cultura-ede.nl/cursussen-en-activiteiten 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie