Richard en Yvonne Bosman en Michiel Roeleveld bezegelen de overname.
Richard en Yvonne Bosman en Michiel Roeleveld bezegelen de overname. Ted Walker Fotografie

Gezondheidswebwinkel.nl overgenomen

8 september 2021 om 16:08 Zakelijk

EDE Gezondheidaanhuis.nl neemt per 1 september 2021 Gezondheidswebwinkel.nl over. Richard en Yvonne Bosman, oprichters van Gezondheidswebwinkel.nl: ,,Gezondheidswebwinkel is al ruim 12 jaar een bekende webshop voor drogisterijproducten en voedingssupplementen. Gezondheidswebwinkel is een bedrijf dat qua positionering sterke overeenkomsten heeft met Gezondheid aan huis, zowel in het assortiment als de dienstverlening. Het assortiment heeft naast de drogisterijproducten een sterke focus op voedingssupplementen; onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Middels de overname door Gezondheid aan huis blijft dit gewaarborgd.”

ADVIES Michiel Roeleveld, oprichter van Gezondheidaanhuis.nl vult aan: ,,Goed advies werd gegeven door goed geïnformeerde medewerkers, daar verandert niets aan, bij ons zijn alle medewerkers met klantcontact gediplomeerd drogist of orthomoleculair therapeut. Gezondheidswebwinkel heeft een loyale klantenkring in zowel binnen- als buitenland. Ik ben ervan overtuigd dat wij deze klanten nu kennis kunnen laten maken met een nog ruimer assortiment, meer verzendopties en een snellere verzending.” 

Roeleveld gaat verder: ,,Met de overname van Gezondheidswebwinkel verstevigen wij onze marktpositie als online verkoper van drogisterijproducten en met name voedingssupplementen.”

KENNIS Gezondheid aan huis heeft zich in de afgelopen 17 jaar stevig gepositioneerd in de onlinedrogisterijbranche. Deze positionering komt met name door onze brede kennis, persoonlijke advisering en een groeiend aanbod van voedingssupplementen, drogisterijproducten, biologische voeding en lichaamsverzorging.” 

,,Met een team van ruim dertig enthousiaste collega’s worden wekelijks duizenden bestellingen verzonden binnen de gehele Europese Unie, naar volle tevredenheid getuige de bijna 30.000 klantreviews met een gemiddelde waardering van een 9.3 bij Thuiswinkel Reviews.

Door de ruime eigen voorraad, lukt het Gezondheid aan huis om vanuit onze vestiging in Ede ruim 70% van de bestellingen dezelfde dag nog aan haar klanten te verzenden.

Meer informatie op www.gezondheidaanhuis.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Gezondheidswebwinkel.nl. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie