Henri en Joost (voorop) nemen de carwash over van de familie Weideman.
Henri en Joost (voorop) nemen de carwash over van de familie Weideman. @tedxmedia

Carwash de Kaardebol overgenomen: ‘Daar zijn we superblij mee’

22 september 2021 om 15:56 Zakelijk

BENNEKOM Nieuwe borstels, een ander kleurtje op de muur, een digitaal betaalsysteem, Carwash de Kaardebol in Bennekom krijgt  een opfrisbeurt maar blijft het vertrouwde adres voor het veilig en grondig reinigen van uw bolide.

door Ted Walker

De vervanging van het materiaal en de veranderingen binnen de carwash aan de Kaardebol worden doorgevoerd door de nieuwe eigenaren. Joost Cornelisse en Henry Zumbrink hebben de carwash overgenomen van de familie Weideman. ,,En dat zijn we super blij mee’’, zegt Joost enthousiast. ,,Henry en ik werken al in twee andere carwash bedrijven, en waren op zoek naar een bedrijf voor ons samen. Waarom het de Kaardebol geworden is? Omdat het een familiebedrijf is. Dat heeft voor ons de doorslag gegeven, vooral omdat familie voor ons ook zo belangrijk is. Natuurlijk is het ook belangrijk dat een bedrijf potentie heeft, en dat zagen we eigenlijk direct in het bedrijf van de familie Weideman’’, zegt Joost.

EIGEN MAKEN Om hun bedrijf een andere uitstraling te geven en de wasstraat up-to-date te maken is de Kaardebol voorlopig alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. ,,We willen het pand er echt strak bijzetten’’, zegt Henry. ,,Niet dat het nu niet netjes is, maar we hebben er zin in om het eigen te maken. Vandaar dat we voorlopig maar drie dagen open zijn. Overigens zoeken we voor twee van die dagen, de donderdag en vrijdag, nog een medewerker. Waar die persoon aan moet voldoen? In ieder geval 18 jaar of ouder zijn. Een bovengrens hebben we qua leeftijd niet. Dus een gepensioneerde meneer die zin heeft om twee dagen in de week bij ons te werken is ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.’’

ACTIES De mannen werken er hard aan om nog dit jaar hun carwash officieel te (her)openen. Natuurlijk zal dit gepaard gaan met een openingsactie. ,,Wat die zal zijn? Dat kan ik nu nog niet vertellen’’, zegt Joost. ,,Wat ik wel kan zeggen is dat we een week lang acties zullen houden. We zullen deze tegen die tijd bekend maken via deze krant en onze eigen website die overigens als het goed is nu ook live is. Overigens blijven de wasboxen wel 24 uur per dag beschikbaar voor het reinigen van uw voertuig. Na de verbouwing zal de wasstraat de hele week van 07.30 tot 21.30 geopend zijn’’, zegt Henry tot besluit.

Meer weten? Kijk op www.carwashdekaardebol.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door Carwash de Kaardebol. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie