Cor Fraanje en Haropld Vliem (recht) met SDS '55 voorzitter Pim Vonk in het midden.
Cor Fraanje en Haropld Vliem (recht) met SDS '55 voorzitter Pim Vonk in het midden. Theo Beumer

Cor Fraanje en Harold Vliem nemen afscheid bij SDS ‘55

2 oktober 2021 om 20:00 Voetbal

WEKEROM Voor de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Achterveld werd afscheid genomen van de SDS ’55 speler Harold Vliem (rechts) en assistent-scheidsrechter Cor Fraanje.

door Eip Janssen

Beide echte SDS ’55 mensen hadden al eerder aangegeven bij de hoofdmacht te stoppen. Maar wegens de heersende coronaperikelen was van een officieel afscheid niets gekomen.

SDS ’55 voorzitter Pim Vonk haalde dat zaterdagmiddag in.

,,Leuk dat de club daar alsnog aan denkt. Dat tekent de sfeer binnen SDS ’55. Ik kom nu in het derde elftal uit. Ik kon tegen Bennekom maar een helft meespelen anders was ik te laat in Wekerom. Ik ging bij een 1-0 voorsprong weg en dat is het gebleven”, lachte Vliem.

De ook voor Lunteren uitgekomen speler vond het best lastig om te stoppen bij de hoofdmacht van SDS ’55.

,,Het juiste moment kiezen is altijd lastig. Maar ik kan niet altijd meer aan de (trainings)-verplichtingen voldoen. Dan vind ik het naar mijn medespelers niet respectvol toch in de selectie te blijven. Misschien hadden de medespelers het goed gevonden maar ik heb zelf deze beslissing genomen”, vertelt Vliem.

Hij toonde zich zowel in als buiten het veld een echte teamspeler.

,,Ik zal het eerste elftal volgen waar mogelijk. Maar teamsport bedrijf je op elk moment samen. En als dat door omstandigheden niet kan is het beter te stoppen. Ik heb wel genoten van deze 5-0 winst op Achterveld. Natuurlijk kriebelt het wel even als ik mijn voormalige teamgenoten weer zie spelen. Maar bij SDS ’55 in het derde heb ik ook schik”, sluit Vliem af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie