Afbeelding
Christelijke Hogeschool Ede

CHE voor de vijftiende keer de beste middelgrote hogeschool van Nederland

7 oktober 2021 om 07:18 Onderwijs

EDE De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is door de Keuzegids hbo voor de vijftiende keer uitgeroepen tot de beste middelgrote hogeschool van Nederland.

De totaalscore steeg van 75,5 naar 77 punten. De CHE scoort daarmee ook hoger dan alle grote hogescholen. De studies Bedrijfskunde, HRM, Communicatie, Social Work en Verpleegkunde haalden een score boven de 75 punten en mogen zich daarmee ‘Topopleiding’ noemen.

,,Dat de waardering van onze opleidingen ondanks de lockdowns tijdens de coronapandemie is gestegen, is een uitzonderlijke prestatie”, aldus Jan Hol, voorzitter van het College van Bestuur. ,,Uit deze resultaten spreekt grote waardering voor onze docenten en andere medewerkers. Dit is een warm compliment voor hen. In het achterliggende jaar hebben zij samen met onze studenten het unieke studieklimaat op onze hogeschool weten te behouden.” Studenten zien ook nog ruimte voor verbetering. Flexibilisering en internationale aspecten krijgen een voldoende, maar kunnen nog beter.’’

ICT De bacheloropleiding HBO-ICT bestaat drie jaar op de CHE en is dit jaar voor het eerst beoordeeld in de Keuzegids. De studie komt met 74 punten direct binnen op nummer twee onder de HBO-ICT-opleidingen in Nederland.

KEUZEGIDS HBO De Keuzegids hbo beoordeelt alle Nederlandse bachelor- en Associate degree-opleidingen (voltijd en deeltijd) op basis van data van Vereniging Hogescholen, Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt, NVAO en de resultaten uit de Nationale Studenten Enquête (NSE). 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie