Afbeelding
Ted Walker

Rick Degenaar in nieuwe technische commissie Lunteren

7 november 2021 om 20:33 Voetbal

LUNTEREN Naast het stoppen van trainer Dennis van den Berg, werd afgelopen week ook bekend dat de huidige technische commissie (tc) van Lunteren, bestaande uit Alex van den Berg, Jonkie Paays, Gert Goor en Gerrit Vliem, zou gaan stoppen.

Het bestuur van Lunteren heeft snel gehandeld en een nieuwe TC samen gesteld. Rick Degenaar, Sjoerd de Jong en Johan Jansen gaan zitting nemen in deze commissie. Degenaar voetbalt nog bij VVA Achterberg en is hoofdsponsor. Oud speler Sjoerd de Jong is middels zijn fysiotherapiepraktijk nog betrokken bij Lunteren. Johan Jansen is al jaren temmanager van het eerste elftal. 

Het drietal zit vol ambitie om een selectie neer te zetten welke het doel van de club na kan streven: het zijn van een stabiele tweedeklasser. Daar waar mogelijk met zoveel mogelijk jongens uit de eigen jeugd. Dit om te zorgen dat het aantrekkelijk is om lid te worden, lid te zijn en lid te blijven. De TC zal de komende tijd gebruiken om allereerst een nieuwe trainer aan te stellen om vervolgens de huidige selectie te inventariseren en waar nodig gerichte versterkingen te zoeken die passen binnen de cultuur van Lunteren.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie