Zwakke beurt HV Reehorst

6 januari 2020 om 10:21

EDE met het schaamrood op de kaken keken de spelers en staf van HV Reehorst elkaar na de met 28-31 nederlaag tegen Imto Benelux/Hellas 2 aan. De Edese handballers lieten een kans de middenmoot te bereiken liggen.

,,Eigen schuld, dikke bult", reageerde een teleurgestelde Jos Boers (foto).

,,Dit was niet het spel dat het team normaal laat zien. Het was geen team maar eenlingen. Er werd slordig gespeeld in een soms te laag en soms te hoog tempo. Het balverlies en kansen missen die er gewoon in gebeukt moeten worden leiden tot deze nederlaag. Vrijwel niemand, ook ik niet, haalde zijn niveau."

HV Reehorst speelde een wedstrijd waarin de ploeg zichzelf niet was. Bij rust was het nog 14-14. Maar halverwege de tweede helft liep Hellas weg naar 23-28.

,,Uit de kansen die we kregen hadden er meer moeten maken. Natuurlijk waren de Hellas-keepers sterk. Maar spelers die niet makkelijk scoren, missen dan zelfvertrouwen. Vier boogballen eindigden op de lat of paal. Dat zegt genoeg", aldus Sander Barents.