'Kom praten met de redactie van Ede Stad'

Redacteuren in gesprek in
Ede centrum

Job Oldegbers

EDE De redactie van Ede Stad houdt op woensdag 15 januari een lezersgesprek in de tent van Friends on Ice. Inwoners van Ede die meer willen weten over Ede Stad Premium krijgen antwoord op al hun vragen en kunnen ook hun ideeën en andere tips hier kwijt.

Naast de papieren versie van Ede Stad en onze nieuwswebsite EdeStad.nl begon de redactie in oktober vorig jaar met een extra, online informatiekanaal: Ede Stad Premium. Op de website worden onder de naam ‘Ede Stad Premium’, náást de huidige papieren krant en de reguliere nieuwswebsite, extra verdiepende journalistieke verhalen voor betalende lezers.

Als redactie gaan we graag in gesprek met lezers over deze nieuwe toevoeging aan het informatie-aanbod van Ede Stad. Daarom is een deel van de redacteuren op woensdagmiddag 15 januari aanwezig in de tent van Friends on Ice in het centrum van Ede. We willen kennismaken met onze lezers en vertellen je graag alles over 'premium'.

Ook willen we in gesprek met potentiële abonnees van Ede Stad Premium en indien nodig helpen bij het aanmelden voor een gratis proefabonnement. Bij een goed gesprek hoort ook, geheel in stijl van het evenement Friends on Ice, een warm drankje. Daarom zorgen wij voor een kop warme chocolademelk.

OOK DIGITAAL Kan je niet naar Friends on Ice komen? Dat is jammer, maar we gaan ook digitaal 'in gesprek' over Ede Stad Premium. Daarom zal er op onze Facebookpagina, vanuit het centrum, een livestream te zien zijn. Ook staan we op Facebook Messenger klaar om vragen te beantwoorden.

,,We krijgen geregeld vragen en opmerkingen over Ede Stad Premium. Sommige lezers zijn bang dat de gratis krant en website zullen verdwijnen", legt hoofd content Norbert Witjes van Ede Stad uit. ,,Graag willen we onze lezers, face-to-face, antwoord geven op deze vragen en uitleggen dat Premium een extra service is die náást de reguliere nieuwsvoorziening staat en daar geen vervanging van is."

p Op woensdag 15 januari zijn we van 14.00 tot 17.00 uur in de tent bij Friends on Ice. Tegelijkertijd beantwoorden we dan al je vragen over Premium. Ook is dan op de site de livestream te zien.