Rietberg Hoorzorg
Veenderweg 107
6713 AD Ede
T: 0318-769024
I: www.rietberghoorzorg.nl
Rietberg Hoorzorg Veenderweg 107 6713 AD Ede T: 0318-769024 I: www.rietberghoorzorg.nl Rietberg Hoorzorg

Goed horen in het nieuwe normaal

'Communicatie is erg belangrijk'

EDE Stap voor stap verbetert de situatie in het land. Door de versoepelingen komt het leven weer op gang. Ook bedrijven starten meer en meer op. De 1,5 meter samenleving krijgt gestalte, hoe lastig dat vaak ook is. Voor Rietberg Hoorzorg breekt ook een nieuwe fase aan. Eigenaar/triage audicien Steven Rietberg laat van zich horen.


Feike Klomp

,,Juist in deze fase is communicatie erg belangrijk. Wij proberen onze klanten flexibel te helpen. Zowel digitaal als fysiek waar dat kan, want hoorzorg gaat natuurlijk gewoon door. Sterker, dit krijgt door de 1,5 meter samenleving een hele andere dimensie”, voorspelt Steven Rietberg. Rietberg runt al jaren met volle energie Rietberg Hoorzorg. Met een kwart eeuw ervaring in de achterzak is hij altijd op zoek naar noviteiten en nieuwe ontwikkelingen. Allemaal met als doel de beste hoorzorg. Wat heb jij nodig om optimaal te horen. In welke situatie je ook bent. ,,Dat is de kern. Er zijn zoveel mogelijkheden om het gehoor te verbeteren. En uit ervaring weet ik dat iedereen last kan hebben van gehoorproblemen. Sterker, uit cijfers blijkt dat 75% van de slechthorenden 65 jaar en jonger is.”


VERMOEIDHEID Nu de 1,5 meter samenleving op gang komt en de maatregelen voorlopig blijven gelden, is goed horen dus extra belangrijk, benadrukt Steven. ,,Ga maar na. Mensen die eigenlijk ongemerkt gehoorverlies lijden, en tot voor kort een ander goed konden verstaan, komen nu in de problemen. De signalen bewijzen dat. Na een paar uur werken slaat de vermoeidheid toe. In de loop van de dag ben je toe aan een break. Concentratie kost kracht. Waarom? Je wilt je collega goed horen, maar dat lukt niet goed meer. Je bent immers verder van elkaar aan het werk. De hoogste tijd om je gehoor beter op peil te brengen. En daar zijn talloze mogelijkheden voor.”
Rietberg: ,,Wij beschikken over uiteenlopende oplossingen. Van hoortoestellen, gehoorbescherming, telefoonverbetering, tv- en radio ondersteuning, wek- en waarschuwingssystemen tot slimme middelen voor gezelschap- en vergaderondersteuning.”

OP AFSTAND De mogelijkheden om iemand te helpen zijn divers, dat hoeft niet altijd in de winkel: ,,Onlangs hebben we een klant geholpen op afstand. Via videobellen en door het op afstand instellen van het gehoorapparaat is de klant weer helemaal blij.”

Wil je je gehoor ook eens testen? Ga naar de website van Rietberg Hoorzorg, volg de stappen en doe de online gehoortest. ,,Meten is weten. Daarna nemen wij je mee aan de hand voor goed horen, ook in het ‘nieuwe normaal’. Wij zijn op afstand maar toch dichtbij.”