Vlnr: Yasin Güçlü, Elias Helms en Sharon Bons, het team van Dolop.
Vlnr: Yasin Güçlü, Elias Helms en Sharon Bons, het team van Dolop. Dolop

Nieuw werving- en selectiebedrijf ‘dolop’

Samen werken aan balans: Iedereen dol op zijn of haar werk

EDE Werkreturn de Vallei gaat vanaf 1 juli verder als 'dolop'. Een nieuw werving- en selectiebedrijf dat met dezelfde mensen net een andere koers gaat varen. Waar het voorheen ging om het plaatsen van kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt, is 'dolop' er juist voor iedereen. Junioren senior, fulltime en parttime, regulier en herintreder. Het bieden en grijpen van kansen, herkennen van karakteristieke kwaliteiten en krachten (door)ontwikkelen is waar het, naar eigen zeggen, bij 'dolop' om draait.


,,Bij 'dolop' zien wij het als onze missie om op basis van onze door de jaren heen opgebouwde kennis van de lokale markt (omgeving Ede, red.) mensen en bedrijven met elkaar te verbinden.” Aan het woord is Elias Helms, bedrijfsleider bij 'dolop'. Als eindverantwoordelijke spreekt hij mede namens aandeelhouders Bouwbedrijf Kreeft en Roseboom-Ede, wanneer hij vervolgt: ,,Wij geloven dat iedereen in onze samenleving een functie heeft. Een talent waarmee hij of zijn de juiste omgeving, met de juiste opleiding én begeleiding van toegevoegde waarde is.” Het nieuwe logo symboliseert de manier waarop 'dolop' het werk zowel vanuit de invalshoek van werkgevers áls werknemers benadert. Wanneer je deze namelijk omdraait, het als het ware vanaf de andere kant bekijkt, blijft de vorm gelijk; in evenwicht. De slogan ‘samen werken aan balans’ sluit hierop aan.

Door het type werk en de bedrijfscultuur van organisaties te matchen met de ambities, skills en het karakter van kandidaten helpt en houdt 'dolop' iedereen aan het werk. Én, het belangrijkste; helpen zij hen te houden van, en dus dol te zijn op, hun werk. Naast het verbinden van bedrijven aan mensen en mensen aan functies verzorgt 'dolop' ook de begeleiding van de kandidaten. Van jobcoaching, via opleidingstrajecten, tot de complete projectadministratie.


Helms tot slot: ,,Ook het ontzorgen van bedrijven bij het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zo te voldoen aan de Participatiewet hoort nog gewoon tot onze dienstverlening. Wij zijn er trots op dat we ons kunnen richten op vakmensen en vroegtijdig schoolverlaters. Iedereen verdient die kans, dat luisterend oor of die vervolgstap in zijn of haar carrière.”


Meer informatie: mail: elias@dolop.work, tel. 0318-302370, of kijk op dolop.work , Galvanistraat 123 in Ede.