Marianne ten Holte in de nieuwe locatie op de Oude Bennekomseweg 12 in Ede.  foto: Ted Walker
Marianne ten Holte in de nieuwe locatie op de Oude Bennekomseweg 12 in Ede. foto: Ted Walker

Mariannes Bruidsmode is verhuisd

'Shoppen in alle rust en privacy'

EDE In alle privacy een droomjurk uitzoeken. De nieuwe japon op een dakterras bekijken bij daglicht, vier mensen die mee kunnen terwijl er nog steeds wordt voldaan aan de richtlijnen van het RIVM en tussendoor op je gemak even wat drinken met elkaar op het dakterras. Het kan allemaal op de nieuwe locatie van Marianne’s Bruidsmode in Ede.


Ted Walker

Mariannes Bruidsmode was voorheen gevestigd aan De Wiek in Ede. Vanaf die locatie heeft Marianne ten Holte, eigenaresse van Mariannes Bruidsmode, 33 jaar vele bruiden voorzien van hun droomjapon. Het pand aan De Wiek ligt midden in het Edese winkelhart. Op zich een prima locatie, maar waarom heeft Ten Holte er dan voor gekozen om te verhuizen?

,,Ik heb inderdaad een heerlijke tijd gehad in ons mooie Ede Centrum. Ondanks dat is de verhuizing een logische keuze en een vooruitgang geweest. Ik kreeg de kans om me in een grote villa aan de Oude Bennekomseweg 12 te vestigen. Het is een prachtig huis dat echt bijdraagt aan de hele beleving. Binnen heeft de villa meerdere etages. De japonnen hangen allemaal boven. Daar is volop ruimte om te passen en om, ondanks corona, vier mensen mee te nemen.’’


PRIVACY Doordat Ten Holte alleen op afspraak werkt is de privacy van de bruid in spé en haar gevolg gewaarborgd. ,,We zorgen er ook voor dat er voldoende tijd tussen de verschillende bruiden op een dag zit. Een afspraak kan wat uitlopen en we willen tussen passessies door goed ventileren en schoonmaken. Gelukkig hebben we veel ramen die open kunnen en hangt er uiteraard voldoende airconditioning in het pand’’, zegt Marianne ten Holte.

Een ander voordeel van het nieuwe pand van Mariannes Bruidsmode is de parkeergelegenheid. ,,Ach, daar ben ik ook zo blij mee. We hebben ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein rondom de villa. De bruiden hoeven dus geen stress meer te hebben of ze wel weer op tijd bij de auto zijn. We hebben dus alle tijd om de jurk der jurken te vinden.’’

Bij Marianne's Bruidsmode zijn de belangrijkste merken te vinden. Naast haar eigen merk, Quarelle, vindt de bruid er onder andere Lady Bird, Ronald Joyce, Jarice en vele andere merken. Binnen het pand is ook een atelier waar een jurk aangepast kan worden aan de wensen van de bruid.


ACTIES De verhuizing wordt eind augustus gevierd. ,,Wat voor acties ik ga doen weet ik nog niet precies, maar dat we uit gaan pakken, dat is wel duidelijk. En natuurlijk staat er een hapje en een drankje klaar voor iedere bruid en haar hofdames. Hou onze social media kanalen en website in de gaten’’, tipt Marianne tot besluit.