Afbeelding
Ted Walker

Baldadige jeugd steekt stoel in brand

Baldadige jeugd steekt stoel in brand

EDE Op de Langenhorst in Ede heeft zondagavond korte tijd een kleine brand gewoed. Een bureaustoel werd, volgens omstanders, door baldadige jeugd in de bosschages in brand gestoken. Omstanders wisten de stoel uit de bosjes te halen en op de stoep neer te leggen. Daarbij liep één persoon lichte brandwonden op.

Ondanks dat de stoel niet meer brandde kwam de brandweer toch ter plaatse, op verzoek van de wijkagent. De grond waar de stoel had gelegen diende gekoeld te worden. Aangrenzend aan de bosschages waar de stoel lag staat een woonhuis. Dit liep zover bekend geen schade op.


Fietsster geschept op Edeseweg

LUNTEREN Op de kruising van de Edeseweg met de Goorsteeg in Lunteren is zaterdagavond een fietsster bij het oversteken geschept door een personenauto. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouw reed samen met een man op de Goorsteeg en wilde oversteken. Het slachtoffer werd waarschijnlijk door de laagstaande zon verblind en zag waarschijnlijk de vanuit de richting Lunteren komende personenauto niet aankomen. Het slachtoffer kwam op de motorkap en voorruit van de auto terecht.