Wouter van de Goor (links) en Gerben van de Goor nemen het bedrijf van hun ouders over.
Wouter van de Goor (links) en Gerben van de Goor nemen het bedrijf van hun ouders over. Feike Klomp Tekst

AREHBO blijft in vertrouwde handen

17 december 2020 om 13:21

Gerben en Wouter van de Goor eigenaars

EDE Gerrit en Lida van de Goor van AREHBO service & advies geven per 1 januari het stokje over aan hun zoons Wouter en Gerben. Dit vanwege hun pensioengerechtigde leeftijd. Daarmee blijft het bedrijf op het gebied van veiligheidstrainingen, brandbeveiliging en arbo in familiehanden. Gerrit en Lida blijven voorlopig op de achtergrond voor AREHBO actief.


Feike Klomp

Gerben en Wouter van de Goor maken al jaren deel uit van AREHBO en werken volop mee. Beide broers dragen straks ‘gebroederlijk' de verantwoordelijkheid van AREHBO. Wel kennen ze eigen taakaccenten. Gerben: ,,Ik focus me vooral op instructies bij brand en hou me verder bezig met keuringen, risico-inventarisatie, brandblussers en noodverlichting.


Wouter: ,,Ik richt me meer op EHBO-instructies, BHV en LOTUS (Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers). Verder zal de toekomst uitwijzen hoe we onze rol binnen AREHBO verder vorm gaan geven. Gerrit en Lida blijven stand-by voor advies en support. Wij zijn trots op wat onze ouders de afgelopen ruim twintig jaar zorgvuldig hebben opgebouwd. Dat willen we koesteren en bewaken.”

FAMILIEBEDRIJF Gerben: ,,Wij zijn en blijven een echt familiebedrijf dat gaat voor kwaliteit. We willen altijd up-to-date blijven, een vereiste in dit vakgebied. Daarnaast proberen we ons aanbod steeds verder uit te breiden.” Wouter: ,,We hebben ook plannen om onze bedrijfsruimte op hetzelfde terrein verder uit te breiden, zodat er nog meer (veiligheids)trainingen mogelijk zijn.” Over een familiebedrijf gesproken. De derde zoon, Jos van de Goor, zit ook in het (veiligheids)vak. Hij runt bhvsupport.nl, een leverancier van EHBO- en BHV-materialen.
AREHBO service & advies is al meer dan twintig jaar actief op het gebied van veiligheid in de breedste zin des woords. Het team van AREHBO geeft trainingen, BHV- ,EHBO-, reanimatie/AED en VCA-cursussen, maar doet nog veel meer op veiligheidsgebied. AREHBO biedt alles onder één dak. Van veiligheidstrainingen, keuringen van onder andere brandblusmiddelen, onderhoud brandmeldinstallaties, controle en levering AED's, ontruimingsplannen- en plattegronden tot risico-inventarisatie en evaluaties.


a         [AREHBO service & advies. Hoorn 18, 6713 KR Ede. T: 0318 47 88 70 E: info@arehbo.nl
I: www.arehbo.nl