Ruud Langestraat van Keukens Ede helpt klanten graag op weg bij het maken van de juiste keuze.
Ruud Langestraat van Keukens Ede helpt klanten graag op weg bij het maken van de juiste keuze. Comceptum

Stel keuken online samen vanuit luie stoel

22 december 2020 om 12:49

Keukens Ede: kwaliteit, service
en lage prijzen

EDE Veel mensen zoeken naar mogelijkheden om de keuken te vernieuwen of een nieuwe look te geven. Juist nu er meer tijd thuis doorgebracht wordt. Dat is best een uitdaging in deze coronatijd. Geen punt. Daar heeft Ruud Langestraat van Keukens Ede een oplossing voor gevonden: stel de keuken online samen. Op afstand, maar toch dichtbij.


Feike Klomp

Ruud Langestraat: ,,Via de website www.keukensede.nl is het mogelijk om vanuit de luie stoel een eigen keuken te ontwerpen. De site is zo samengesteld dat je online een keuken kunt uitzoeken, samenstellen en een offerte aanvragen. Na ontvangst van de offerte kunt u een persoonlijke afspraak maken bij u thuis of bij ons in de showroom (maximaal twee personen uit een huishouden).”


Via de button ‘offerte aanvragen' helpt Keukens Ede de klant stap voor stap verder.

LAGERE BEDRIJFSKOSTEN De vragenlijst wijst zich vanzelf. Welke apparatuur wilt u? Wat zijn de maten van de keuken? ,,En zo zijn er meerdere vragen om duidelijk te krijgen welke droomkeuken de klant voor ogen heeft. Aan het einde van de vragenlijst vragen wij om een plattegrond of tekening bij te voegen. Met die informatie zorgen wij voor een offerte, compleet met een 3D-tekening. Zijn er voor ons nog onduidelijkheden, nemen we altijd eerst telefonisch contact op. Deze werkwijze ‘op afstand' heeft ook een ander bijkomend voordeel: lagere bedrijfskosten. En dat is weer in uw voordeel omdat de keuken bij ons altijd aantrekkelijk geprijsd is.”

VEEL INSPIRATIE Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat begrijpt het team van Keukens Ede. Daarom zijn er uiteenlopende keukens op de website te vinden. Van luxe/design, tijdloos tot landelijk. Van greeploos tot keukens met greep. Op de site staan vele scherpe foto's. ,,Om de keuken compleet te maken leveren wij eventueel ook passende stoelen en/of krukken.”

AANSPREEKPUNT Langestraat: ,,Als we eenmaal tot een deal zijn gekomen gaan we over tot planning en plaatsing. Voor de montage werken we samen met vaste zelfstandige montagebedrijven, waar we veel vertrouwen in hebben. Maar voor vragen of onduidelijkheden is en blijft Keukens Ede uw aanspreekpunt. Niet voor niets is ons motto: ‘wij maken elke keuken individueel'.”


a        [Keukens Ede, Maanderweg 48, 7071 PW Ede. T: 06-27307903. E: info@keukensede.nl I: www.keukensede.nl