De oliebollen van Van der Veer zijn door het Echte Bakkersgilde bekroond met vijf sterren.
De oliebollen van Van der Veer zijn door het Echte Bakkersgilde bekroond met vijf sterren. Ted Walker

Oliebollen met vijf sterren van de Echte Bakker

21 december 2020 om 15:12

Online te bestellen bij
Van der Veer

EDE De oliebollen en appelbeignets van Echte Bakker van der Veer zijn vanaf maandag 28 aanstaande online te bestellen. Met de smaak zit het wel goed, want de oliebollen zijn door het Echte Bakkersgilde bekroond met vijf sterren. En dat betaalt zich uit. Het team bereidt zich voor om vele duizenden oliebollen met passie te bakken.


Remco van der Veer: ,,Iedereen kan onze oliebollen, appelbeignets, ananasbeignets maar ook ongevulde oliebollen bestellen via onze speciale website www.lekkersteoliebollen.nl. Maandag 28 december start de verkoop. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen.”

PICK UP POINT Mede vanwege corona zijn de oliebollen en overige smaakvolle ‘oudejaarsproducten’ straks af te halen bij het Pick Up Point aan de Telefoonweg 54, in het voormalige pand van Hoogvliet. ,,Hier kunt u uw online bestelde oliebollen afhalen. Het Pick Up Point is tevens verkooppunt.”

SMAAKBELEVING Elk jaar gaat het team van het familiebedrijf de uitdaging aan om de oliebollen, maar ook appelbeignets, nog lekkerder te maken, benadrukt Van der Veer: ,,Natuurlijk is ons recept geheim, maar ik kan wel verklappen dat de oliebollen bestaan uit appels en rozijnen. De krenten laten wij achterwege. De appel zorgt voor een frisse verrassende smaak. Verder gebruiken we uitsluitend plantaardige olie om in te bakken en checken we voortdurend de beste baktijd. Dat alles bij elkaar opgeteld zorgt dit voor en unieke smaakbeleving.”

TOVEREN De appelbeignets van Echte Bakker van der Veer zijn trouwens ook niet te versmaden: ,,Dit jaar toveren wij appelbeignets op tafel met een verbeterd recept. Met minder vet. We bakken ze namelijk af in de oven en geven ze een finishing touch op basis van roomboter. Een bereidingsmethode waar we veel tijd in hebben gestoken.”



Ook zin in oliebollen of appelbeignets? Bestel ze snel op de speciale website. Van der Veer: ,,Namens het team: eet smakelijk.”


a        [Echte Bakker van der Veer. Brouwerstraat 116, 6712 AA Ede. T: 0318-240180, WhatsApp: 06-21321336 E: ede@echtebakker.com I: www.echtebakker.com I: www.lekkersteoliebollen.nl