In de meivakantie worden allerlei activiteiten gehouden.
In de meivakantie worden allerlei activiteiten gehouden.

Diverse activiteiten in de meivakantie

19 april 2021 om 17:07

Sporten, samen buitenspelen of leren trommelen

EDE Ook dit jaar hebben Cultura, Sportservice Ede en Malkander de handen ineen geslagen om speciaal voor iedereen tussen de 4 en 18 jaar een mooi aanbod aan activiteiten te bieden in de meivakantie.


Goochelaar Huub Cooijmans presenteert woensdag 5 mei om 11.00, 13.00 en 14.30 uur HuubTV! Bekijk het HuubTV-kanaal in levensgroot formaat en kies zelf uit de afspeellijst welke video jij in het echt en in 3D wil laten afspelen. Deze voorstelling is voor alle leeftijden.


VOSSENJACHT Voor kinderen van 6 tot 10 jaar wordt er in het centrum van Ede vrijdag 7 mei van 10.00 tot 11.00 uur een vossenjacht gehouden. Ze komen allemaal uit kinderboeken! Aanmelden via www.cultura-ede.nl.


VISSEN EN 'BOOTKAMP' Kinderen van 7 tot 16 jaar kunnen 4 mei van 14.00 tot 15.00 uur komen vissen bij visvijver De Rosfles in Harskamp. Deze activiteit wordt in samenwerking met HSV de Goudwinde gehouden. Voor één euro kun je meedoen. In samenwerking met WOEST training voor jeugd en jongeren van 7 tot 16 jaar wordt een Kids Bootkamp georganiseerd. Op woensdag 5 mei in Wekerom (locatie Trimbaan) van 13.00 tot 14.00 uur en op donderdag 6 mei in Lunteren (Kunstgrasveld) van 09.30 tot 10.30 uur. Aanmelden kan tot maandag 3 mei via www.sportservice-ede.nl/activiteiten


ORANJE EVENT Drie dagen (van 5 tot en met 7 mei) boordevol met activiteiten, die je in groepjes gaat doen. Er is een kick-off, een dagactiviteit en een avondprogramma. Natuurlijk ontbreekt de bonte avond niet! Je kunt zelfs kiezen of je ook ‘op de camping' wilt gaan slapen. Je hebt de keuze om drie dagen of per activiteit mee te doen. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Kosten losse activiteiten: één euro per activiteit. Aanmelden voor het Oranje Event kan via Evenementen | Malkander op malkander-ede.nl


Een overzicht staat op de sites van Cultura, Sportservice Ede en Malkander.