Er wordt al maanden naar Pico gezocht.
Er wordt al maanden naar Pico gezocht. Eigen foto

Vermiste hond Pico mogelijk gezien

20 april 2021 om 14:41

'Maak alstublieft een melding als u Pico ziet'

EDE De sinds 5 juli 2020 vermist hond Pico is eind maart mogelijk gezien in de omgeving van Maarn. Dit was enerzijds heel fijn, want het was een bevestiging dat Pico nog leeft. Anderzijds minder fijn, omdat Pico zijn leefgebied aan het groter maken is door de 'doorsteek' naar 'de Utrechtse Heuvelrug Zuid' te maken en mogelijk doorreist richting Ede, Veluwe naar Arnhem.


De vrijwilligers die al maanden naar de Spaanse windhond op zoek zijn hebben nieuwe hoop. ,,Maak alstublieft een melding als u Pico ergens ziet.”


Pico is met een transport vanuit Spanje naar Nederland in de omgeving van Amersfoort gebracht en daar heeft de nieuwe eigenaar de hond overgenomen. Tijdens een korte wandeling in Bosch en Duin heeft Pico de kans gezien te ontsnappen en sindsdien is hij zwervende.


De eigenaren van Pico roepen de hulp in van de inwoners van de omgeving Ede, Veluwe om ook aandacht voor deze vermissing te hebben. Dit kan door te bellen naar 06 28 24 24 47 of 06 11 51 10 65, zodra de hond gezien wordt. Hiermee kan dan het zoekteam dan actie ondernemen.


Pico heeft ook een eigen Facebookpagina: www.facebook.com/waarisonzepicobilthoven

Afbeelding
Afbeelding