Bij Van Oeveren Interieuwbouw is ieder ontwerp maatwerk.
Bij Van Oeveren Interieuwbouw is ieder ontwerp maatwerk. Eigen foto

Vijf jaar Van Oeveren Interieurbouw

Maatwerk in interieurbouw en projectmeubels

EDE Van Oeveren Interieurbouw (VOI) bestaat vijf jaar en kijkt uit naar nog veel meer creatieve jaren. Een toekomst met het beste maatwerk op het gebied van interieurbouw en projectmeubels voor zakelijke en particuliere klanten. De afgelopen vijf jaar is er al heel veel maatwerk meubilair geproduceerd in de professionele werkplaats aan de Niels Bohrstraat in Ede. Interieurs voor Pandasia (Ouwehands Dierenpark) tot outlets in The Mall of The Netherlands zijn enkele voorbeelden.


Het team van Van Oeveren realiseert namelijk ieder ontwerp. Maatwerk in uitvoering is iedere dag en bij iedere opdracht de drive. Met precisie, vakmanschap, oog voor detail en een hoogwaardige afwerking werkt het team aan bijzondere projecten. Van winkelinterieurs tot aan opdrachten voor particulieren, zoals maatkasten, maatkeukens of een andersoortig bijzonder meubel.


Vanuit het ontwerp creëert Van Oeveren iedere inrichting. De expertise is het realiseren van verschillende en hoogwaardige (winkel)inrichtingen. Opdrachten variëren van diverse opticiens, exclusieve stores tot aan de inrichting van Pandasia in Ouwehands Dierenpark. Van Oeveren werkt met haar team van vakmensen aan inrichtingen die gekenmerkt worden door vakmanschap.


SAMENWERKING De architect tekent, Van Oeveren Interieurbouw realiseert. Het is het perfecte samenspel tussen architect en het team. Door deze optimale samenwerking van ontwerp, kennis, vakmanschap, materialen brengt Van Oeveren Interieurbouw ieder design van tekening naar realiteit.


UNIEKE MEUBELS Niet alleen interieurs, maar ook voor een opvallend (project)meubel kun je bij Van Oeveren terecht. Heeft uw winkel, lounge, ontvangstruimte of woning een speciale eyecatcher nodig? Van Oeveren maakt unieke projectmeubels. Een in het oog springende ontvangstbalie, een etalagekast met de juiste maat vakjes of lades of een opvallend zitmeubel; stuk voor stuk voorbeelden van een maatwerk meubel.


Het team bestaat uit bevlogen vakmannen, allemaal met handige handen en oog voor detail. Vanuit de moderne werkplaats aan de Niels Bohrstraat in Ede worden winkelinrichtingen en diverse maatwerk producties gerealiseerd. CAD tekenen, calculeren, plannen tot aan een vakkundig productie & montage team. De ambitie is om de komende jaren uit te breiden zowel met het team als met opdrachten voor de zakelijke en particuliere markt voor maatwerk.

Neem contact op met Reinier Blok voor een écht bijzondere upgrade van de woning of winkel.


w        [Van Oeveren Interieurbouw, Niels Bohrstraat 24, Ede, www.wijzijnvoi.nl