Kennismaken met 'nieuwe toekomst' tijdens workshop

LUNTEREN Tegenwoordig kun je steeds meer een robot voor verschillende handelingen inzetten, net als bepaalde computerprogramma’s. Tijdens de workshop Robotica op maandag 16 augustus gaan deelnemers onder begeleiding kennismaken met deze nieuwe toekomst. 

Dat doen ze met behulp van Ipads die voor deze avond ter beschikking zijn gesteld. Ook zit er een vorm van programmeren bij met spelmateriaal. Dit is te vergelijken met puzzelen om de hersenen te trainen. Vanaf 18.30 uur zijn belangstellenden welkom en zij kunnen zich vooraf opgeven. Er is gelegenheid om een gerecht te eten. De verkoop van de hapjes, het eten en de drank in de pauze deze avond, is tegen contante betaling. 

Samen met het Nationale Ouderenfonds organiseren Ana Upu en Mantelzorgtrefpunt.nl deze zomer het culturele en creatieve programma Meesterwerk! De activiteiten zijn bedoeld om inspiratie op te doen, iets nieuws te leren én elkaar te ontmoeten. De workshop op 16 augustus is bij stichting Ana Upu, gebouw Ina Ama, aan de Van de Duijn van Maasdamstraat 16 in Lunteren. Het begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis, maar een eigen bijdrage is welkom. Aanmelden via info@ana-upu.nl