vv bennekom
vv bennekom @tedxmedia

Bevrijdende treffer Andreas Dusink bezorgt Bennekom de overwinning

8 november 2021 om 08:05

BENNEKOM De paal. De lat. Andreas Dusink slaagde er maar niet zijn eerste doelpunt voor Bennekom te maken. Tot de laatste reguliere minuut tegen DOS’37. Toen scoorde de spits de 1-0. Dat zorgde voor veel vreugde bij Bennekom en ook bij Dusink zelf, na een ontmoeting waarin ver in extra tijd nog de 2-0 op het scorebord kwam. ,,Eindelijk. Het voelt als een bevrijding. In de eerste helft raakte ik al de paal. Ik dacht toen even: het zal toch niet zo zijn dat het weer niet lukt om te scoren. Maar nu kwam er een perfecte voorzet van Jeffrey Rutgers. Als het dan niet met het been lukt, dan maar met het hoofd. De bal was onhoudbaar voor de keeper.'' Lees een uitgebreid verslag online als abonnee van Ede Stad.nl Premium.