Gratis cursussen voor vrijwilligers en mantelzorgers

5 november 2021 om 11:25

EDE Welzijnsorganisatie Malkander verzorgt allerlei gratis cursussen voor vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Ede. Ook in de laatste maanden van het jaar zijn er tal van leuke en interessante cursussen om aan mee te doen. 


Ga donderdag 18 november op pad met Niek Michel, fotograaf en kunsteducator, om in het donker foto’s te maken. Hoe leg je als het donker is dingen vast met je camera? Niek geeft van 19.00 en 21. 00 uur tekst en uitleg. 

Op 19 november van 09.30 tot 11.30 uur gaat Saskia Leemans met je aan de slag om perfect een cadeau in te pakken. Want hoe leuk is het om jouw cadeau echt speciaal te maken. Liever de fijne kneepjes leren met bloemschikken? Meld je dan snel aan want op 9 december staat een extra bijeenkomst gepland. 

En op 1 en 8 december is er training dat gaat over hoe je kunt omgaan met mondelinge agressie. Helaas komt dit in het dagelijkse leven voor en kun je je hier niet prettig bij voelen als je het hoort of zelf meemaakt. In deze tweedaagse training van 09.30 en 13.00 uur maak je kennis met diverse vormen van gedrag en krijg je handvatten hoe je hiermee om kunt gaan.

Alle cursussen zijn gratis voor iedereen die vrijwilligerswerk doet. Dit vrijwilligerswerk kan ook voor andere organisaties dan Malkander zijn. De Gemeente Ede biedt deze cursussen aan en Malkander coördineert.


Aanmelden voor de cursussen kan via www.malkander-ede.nl/vrijwilligers De cursussen vinden plaats bij Malkander, Galvanistraat 1 Ede, tenzij anders aangegeven. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0318 208080 of een mail sturen naar info@malkander-ede.nl 

w        [www.malkander-ede.nl