Bedrijfstafeltennis

5 november 2021 om 12:43

Negenklapper voor Grandcafé Mr. Bojangels

EDE In ronde zeven van de tafeltenniscompetitie voor bedrijven, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met EdeStad is er aan kop van de ranglijst nog spanning te over.

Grandcafé Mr. Bojangels komt langzaam maar zeker op stoom en met good old Aart Jansen weer terug van zijn Spanjereis worden de caféhouders een geduchte concurrent voor de kop van de ranglijst. Deze keer werden de masseurs van Massagepraktijk de Cirkel Ede van de spreekwoordelijke massagemat geveegd. 9-1 voor Mr. Bojangels met hoofdrollen voor genoemde Aart Jansen en Henk Hoogendoorn die beiden ongeslagen bleven. Koploper Van van Ee speelde tegen Uw Pianowinkel en bleven ook nu weer aan de goede kant van het scorebord met een 7-3 winst. Remon Langius was deze keer weer van de partij en dat scheelde een slok op een biertje wat resulteerde in 3x winst voor hem.

Runner-up Bit.nl schopte het tegen D & O Administratie en Belastingadvies niet verder dan 6-4 winst met wederom een hoofdrol voor Nino Stormink die alle drie zijn partijen tot een goed einde bracht.

Ton Sandbrink, net terug uit Brazilië, had kennelijk last van een jetlag en won éénmaal.

Ook nummer 3 van de ranglijst, Spelt Financiële Adviseurs, won met 6-4 van Midgetgolf de Dikkenberg. Opvallend was de dat Carola Broelman(Spelt) overigens niet voor de eerste keer,3 partijen won terwijl Ivana Meeuwisz(Dikkenberg) de 2 mannelijke tegenstanders overmeesterde.

Tapasia deed goede zaken door met 7-3 te winnen van Fantaziehuis Bennekom, Good old Henny Pouw wist alle drie zijn Tapasia tegenstanders te verslaan en was daarmee de gevierde man voor Fantaziehuis Bennekom.

Stand aan kop: Van Ee 50 punten, Bit.nl 46 punten, Spelt Financiële Adviseurs 45 punten, Grandcafé Mr. Bojangels 40 punten.

Volgende ronde(8): 11 november 2021 in Bit tafeltennisgebouw Langekampweg 8 te Ede. Aanwezig 19.30 uur, aanvang uiterlijk 19.45 uur. Toegankelijk voor publiek op vertoon van QR CoronaCheck.