Afbeelding
BDUmedia

Bezorgers brengen groet én aanbiedingen

7 december 2021 om 13:17

EDE Het is december, traditioneel de maand om elkaar fijne feestdagen te wensen.  Zoals elk jaar komt de krantenbezorger binnenkort (op gepaste afstand) bij u langs. U kunt hem of haar in week 50 verwachten.

De bezorger heeft voor u het traditionele kaartje met een eindejaarsgroet. Maar dit jaar bieden Ede Stad.nl en haar adverteerders u als lezer ook een aantal kortingen aan.

Een voorbeeld van de bovenkant van de oudejaarsgroet ziet u hier als afbeelding. Zo weet u dat het ook echt uw vaste bezorger is die bij u langskomt. Daaronder staan een aantal kortingen die na uitknippen bij de betreffende ondernemer verzilverd mogen worden.


Scooterrijder onderuit vanwege gladheid 

EDE Een scooterrijder is dinsdagochtend door de gladheid onderuit gegaan op de Bennekomseweg in Ede. De bestuurder liep daarbij wat letsel op aan zijn hoofd. Hij werd behandeld in een ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis.


Volgens de bestuurder was het fietspad redelijk vrij van gladheid, totdat hij ter hoogte van de Enkalaan ineens een laagje ijs zag liggen. De scooterrijder remde af en ging daardoor onderuit.