Eigenaar Remco Slijkhuis en tv-chef Herman den Blijker toen zij vorig jaar bezig waren met opnames voor 'Crisis in de tent'.
Eigenaar Remco Slijkhuis en tv-chef Herman den Blijker toen zij vorig jaar bezig waren met opnames voor 'Crisis in de tent'. Ted Walker

Restobar Catcher kondigt sluiting aan

14 december 2021 om 11:12 Zakelijk

EDE Restobar Catcher moet noodgedwongen de deuren sluiten. ,,Het doet pijn om afscheid te nemen van iets wat geen eerlijke kans heeft gekregen om te groeien. Iets wat je met eigen handen hebt opgebouwd”, schrijft het team op social media. Het Edese restaurant kreeg vorig jaar nog hulp van Herman den Blijker, die er met zijn tv-programma ‘Crisis in de tent’ voor zorgde dat Catcher een foodtruck kreeg.

Toch komt aan het bestaan van Catcher ruim een jaar later een definitief einde. ,,De coronacrisis is ons niet in de koude kleren gaan zitten. Helaas waren er geen passende regelingen voor ons. Dit heeft ons uiteindelijk de nekslag gegeven en daardoor kunnen we ons bedrijf niet gezond doorzetten in huidige vorm.”

De eigenaren willen zich nu gaan focussen op hun toekomst als ondernemer. ,,We gaan op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen. We hopen dat de zon voor ons binnenkort weer gaat schijnen”, schrijven ze.