Afbeelding

Culturele Picknick 'Dante in het Park' bij Huis Kernhem

21 juni 2022 om 11:56

EDE De slotmanifestatie van het Dante-seizoen zal plaatsvinden op zondag 3 juli. Het evenement wordt gehouden in het prachtige park bij Huis Kernhem. 


Net zoals voorgaande jaren zullen er diverse hoogtepunten van het afgelopen jaar voorbijkomen, evenals nieuwe acts, waar men onder het genot van een hapje en een drankje (al dan niet zelf meegebracht) van kan genieten.

De vaste bezoekers weten het onderhand wel; picknickmand-en kleed mee en heerlijk genieten van een gevarieerd programma in een sprookjesachtige omgeving. De middag  gaat van start met de swingende muziek van de Jalafusi Big Band. Hierna is het tijd voor stevige blues/rock van Jeff McStaereling en band, terwijl liefhebbers van salsadans ondertussen les kunnen krijgen van danser Ernesto Chapman. Deze nieuw verworven dansskills kan men dan later weer  tonen als de Latinband SonPaTí zijn  zwoele klanken laat horen. Laat je even meenemen naar Cuba door dit zonnige gezelschap. En als de voetjes dan nog steeds niet van de vloer zijn, gaat dat zeker gebeuren op de soulvolle klanken van de Edese formatie The SoulProviderz.  Frontman Michael de Viso weet met zijn stemgeluid en performance het publiek zo op te zwepen, dat stilzitten onmogelijk blijkt.


Stadsdichter Larissa Verhoeff, Eric Jansen en Gea Wester zullen de optredens omlijsten met hun woordkunsten.


En ook aan de kinderen is natuurlijk weer gedacht. Samen met Beatrice Martinetz  kunnen zij een eigen kunstwerk maken en zichzelf laten schminken door Happy Schmink.


Tim Horsting zal het publiek doen verbazen met zijn goochelkunsten en verschillende kunstenaars zullen hun werk tonen op diverse kramen en voor wie de picknickmand toch nog vergeten is, zorgt Bazar d`Azur voor de heerlijkste hapjes en drankjes. 


Dante in het Park is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het park bij Huis Kernhem, Kernhemseweg 7 in Ede. Het programma start om 13.30 uur en zal rond 18.00 uur eindigen. Bij zeer slecht weer zullen we uitwijken naar Cultura. Houdt daarom ook onze Facebookpagina en website in de gaten.   


w        [www.ccdante.nl