Team In2Hair Ede: Zittend eigenaresse Sandra, achter haar: Dina, Renate en Jennie.
Team In2Hair Ede: Zittend eigenaresse Sandra, achter haar: Dina, Renate en Jennie. Dick Martens

In2Hair alweer 7 jaar ‘de leukste kapsalon van Ede’

2 november 2022 om 13:46 Zakelijk

EDE Bijna zeven jaar geleden besloot Sandra Celik haar droom, een eigen kapsalon, werkelijkheid te laten worden. Op de Stationsweg in Ede begon ze als zelfstandig kapster. Een juiste keuze blijkt nu, want ‘het leukste vak ter wereld’ oefent ze nog altijd met heel veel plezier uit. Niet meer aan de Stationsstraat, maar al enige tijd in een groter en moderner pand aan de Molenstraat 132 in Ede. Ook niet meer in haar eentje, maar Team In2Hair bestaat inmiddels uit vier kapsters.

,,We werden in 2017 en 2018 verkozen tot ‘de leukste kapsalon in Ede’”, vertelt Sandra glunderend. ,,Na de coronatijd is die verkiezing er nog altijd, maar online en dat spreekt mij niet zo aan. Toch doen we er natuurlijk alles aan om niet alleen de leukste te zijn, maar er ook voor te zorgen, dat onze klanten tevreden zijn en blijven. We doen er alles aan om onze klanten op hun gemak te stellen, maar ook zorgen we ervoor, dat het gezellig is, dat de klant ook adviezen krijgt en er zeker ook tijd is voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. Dus niet alleen ‘knippen en wegwezen’. En dat alweer zeven jaar. Dat heuglijke feit gaan we de hele maand november in onze versierde salon vieren. Elke klant, man, vrouw of kind, verrassen wij met een leuk presentje.”

En ‘wij’ zijn naast eigenaresse Sandra ook Renate de Graaf, Jennie Gerritsen en Dina Ben Ali. ,,Een leuk, gezellig en prima team. Ieder heeft inmiddels ook al een eigen klantenkring opgebouwd en dat is natuurlijk leuk om te zien en om van de klanten te horen dat zij dat ook fijn vinden. Daarbij is ook belangrijk, dat wij onze kennis en kunde up-to-date houden. Zo hebben we bijvoorbeeld onlangs succesvol de training gevolgd voor het zetten van ‘Highlights en Balayage’ en durf ik best te zeggen dat wij uitblinken in knippen en kleuren. Dat kan alleen als je de ontwikkelingen en trends die op dat moment in de mode zijn op de voet blijft volgen. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn verruimden wij ook onze openingstijden, de salon is nu open op maandag van 09.00-18.00 uur, op dinsdag van 09.00-13.30 uur, op woensdag van 09.00-18.00 uur en op donderdag en vrijdag van 09.00-21.00 uur. Op zaterdag zijn wij gesloten. We willen natuurlijk zo lang mogelijk ‘de leukste en ook wel de beste kapsalon van Ede blijven!”

Meer informatie: www.in2hairede.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door In2Hair. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).