DVO start met gelijkspel

13 november 2022 om 10:33

BENNEKOM ,,Een bizar potje. Met tien punten achter komen. Dan met een lovenswaardige inhaalrace twee minuten voor tijd met twee verschil voor staan, om dan toch gelijk te spelen. Gemengde gevoelens, maar over het algemeen tevreden over de 28-28 eindstand’’, concludeerde Richard van Vloten na het spectaculaire duel bij LDODK/Rinsma Modeplein.

Hoewel er op gehamerd was in Gorredijk scherp te beginnen, stond DVO/Tansus al snel op een 13-3 achterstand. ,,Dat was zeker ook de verdienste van LDODK, wat een schotpercentage had van vijftig procent. Wij hadden er ook meer aan kunnen doen.’’

De DVO-trainer greep in. Annelie de Korte en Menno van der Neut werden gebracht en ook waren er vakwissels. ,,Wij kregen de controle terug. Halverwege was het nog 16-13. Het idee in de rust was dan ook ‘er op en er over'. Dat lukte. Wij kwamen drie doelpunten voor. Hoewel het weer gelijk werd, hielden wij het initiatief. Dat denk je met 26-28 de wedstrijd binnen te hebben, maar geef je het toch weg. Dat blijft dan misschien het meeste hangen.''