Afbeelding
Wilhelm Makelaars

Wilhelm Makelaars Horaloop terug op de kalender

11 november 2022 om 09:02 Atletiek

EDE Na twee jaar afwezigheid wordt de Wilhelm Makelaars Horaloop zaterdag 26 november voor de 53e keer georganiseerd door atletiekvereniging Climax. Tijdens de loop vormen de heuvels van het Hoekelumse Bos en het glooiende landschap van het beekdal van de Renkumse beek voor de entourage van deze loop. 

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één van de jeugdlopen of een loop over 5 en 10 kilometer en de 10 Engelse mijlen (16,1 kilometer). Het parcours van iedere afstand telt één ronde en is bijna overal (behalve de jeugdlopen) naar keuze te lopen over verharde fietspaden of het onverharde deel van de weg of het pad. De start en de finish zijn aan de noordkant van kasteel Hoekelum aan de Edeseweg in Bennekom.

VOORDELIG INSCHRIJVEN Deelnemers die voor vrijdag 18 november inschrijven krijgen een startbewijs en Mylaps BibTag voor de tijdregistratie thuisgestuurd. Tot deze datum kunnen zij zich inschrijven met 2,50 euro korting.

Bij inschrijving na deze datum is het inschrijfgeld 2,50 euro hoger en worden startnummer en de eventuele chip niet meer opgestuurd. Inschrijven (uitsluitend online) sluit op vrijdagavond 25 november om 19.59 uur. Op de wedstrijddag is inschrijven niet mogelijk. 

ROPARUN Al enkele jaren doet het Roparun Team van Climax mee met de Roparun om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Bij inschrijving voor de Wilhelm Makelaars Horaloop kun je aangeven of je geld wilt doneren aan de Roparun. Dit is niet verplicht, maar uw donatie wordt goed besteed, verzekert de organisatie. Meer informatie op www.teamclimaxede.nl

Inschrijven en meer informatie via horaloop.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie