Afbeelding
Archief BDUmedia

Korfballers Isa Klein Tuente en Leon Mulder terug bij CKV Reehorst ’45

27 mei 2020 om 10:20 Korfbal

EDE CKV Reehorst’45 heeft zich met het oog op het nieuwe seizoen 2020/2021 weten te versterken met de oud jeugdtalenten Isa Klein Tuente en Leon Mulder.

Eip Janssen 

Beide spelers begonnen met korfballen bij C.K.V. Reehorst ’45. Zij maakten deel uit van de talentvolle lichting die deel heeft genomen aan meerdere Nederlands Kampioenschappen. In de B-jeugd hebben Isa Klein Tuente en Leon Mulder de overstap gemaakt naar respectievelijk Dalto/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen en het Bennekomse DVO/Accountor. Zij wilden op het hoogst haalbare niveau te kunnen spelen. 

,,Wij zijn blij dat zowel Isa als Leon er nu voor kiezen komend seizoen deel uit te maken van de Edese Reehorst selectie”, laat voorzitter Mark Smidt weten.

VERHEUGD ,,Ik ben heel blij met de keuze van deze korfbaltalenten. De ervaring die Isa en Leon op een hoger niveau hebben opgedaan zal ervoor zorgen dat ook het niveau van onze huidige selectie zal groeien”, vult hoofdtrainer Jaap van de Berg aan.

Het terugkeren van zelf opgeleide jeugdspelers past bij de ambitie van de vereniging.

,,Nadat Lisanne van Veldhuisen en Vera van den Brink vorig seizoen zijn teruggekeerd is het goed om te zien dat ook Isa Klein Tuente en Leon Mulder dit pad bewandelen. Het past goed bij de ambitie van de club om stappen te maken naar een hoger niveau”, weet Ronald Brandsma namens de Technische Commissie te melden. 

ERVARING Isa Klein Tuente (22) en werkzaam als Business Centre Manager in Utrecht, speelde een periode bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Daarna maakte zij de overstap naar DVO/Accountor. 

,,Met mijn ervaring in onder andere Dalto A1, de selectie van DVO/Accountor en als jeugdinternational (Oranje < 16 jaar en < 19 jaar) wil ik graag een steentje bijdragen aan de club die aan de basis heeft gestaan van mijn ontwikkeling. Bij CKV Reehorst ’45 hoopt ik samen met een gemotiveerde groep en goede trainers zo snel mogelijk naar een hoger niveau te werken.” 

PLEZIER Leon Mulder, ook 22 jaar, is bijna klaar met zijn studie Life Sciences in Nijmegen. 

,,Ik hoop met mijn terugkeer bij C.K.V. Reehorst ’45 het plezier in korfbal terug te vinden. De ervaringen opgedaan bij DVO/Accountor A1 en de afgelopen jaren in DVO/Accountor 3 neem ik mee. Ik hoop bij te dragen aan een kwaliteitsimpuls selectie C.K.V. Reehorst ’45.”

Beide spelers hebben in de afgelopen periode een aantal keren meegetraind met de huidige selectie en het gevoel is goed.

,,Bij Reehorst voel je je altijd thuis en welkom”, besluit Isa Klein Tuente.

CKV Reehorst komt in de zaalcompetitie uit in de tweede klasse. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie