Weer een ervaren speelster die snel in de nieuw te bouwen sporthal hoopt te spelen.
Weer een ervaren speelster die snel in de nieuw te bouwen sporthal hoopt te spelen. Eip Janssen

CKV Reehorst versterkt zich verder

6 juni 2020 om 17:35 Korfbal

EDE Het is CKV Reehorst menens een goed figuur te slaan in de komende zaal- en/of veldkorfbalcompetitie.

Eip Janssen

Nadat eerder de ex-jeugdleden Isa Klein Tuente en Leon Mulder de overstap naar CKV Reehorst vanuit DVO/Accountor maakten, voegt zich daar nu Maaike van den Brink bij.

,,Maaike heeft haar jeugdopleiding doorlopen bij DVO/Accountor en is daarna jaren actief geweest bij VADA en KV Wageningen”, laat CKV Reehorst woordvoerder Ronald Brandsma weten.

De trainers Jaap van de Bergh en Fred Westland, zijn bijzonder blij met deze versterking in de selectie. ,,Maaike brengt buiten haar ervaring ook veel reboundkracht, inzicht en scorend vermogen mee. Zij wil zelf er vol voor gaan en uitgedaagd worden. Ook ziet zij een belangrijke rol weggelegd als verlengstuk van de trainers in het veld.”

Fred Westland wordt herenigd met Maaike van den Brink. ,,Zij geeft onze selectie een impuls met haar inzet, ervaring en motivatie en zal bijdragen aan de doelstellingen van de club om de huidige selectie naar een nog hoger niveau te brengen”.

Ronald Brandsma (Technische commissie CKV Reehorst'45) is het hier uiteraard mee eens. 

,,We zijn blij met de keuze van deze ervaren speelster. We rekenen erop dat snel binnen onze club de weg zal vinden en zich thuis voelt.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie