Afbeelding
Theo Beumer

Daniëlle Boadi toegevoegd aan TeamNL Korfbal

21 oktober 2020 om 18:13 Korfbal

BENNEKOM Onder leiding van de nieuwe bondscoach Jan Niebeek bereidt TeamNL Korfbal zich voor op het uitgestelde IKF European Korfball Championship, dat nu vooralsnog in oktober/november 2021 in België gespeeld gaat worden. Sinds vorige maand traint TeamNL Korfbal weer elke woensdag op Papendal, dat zeer strenge veiligheidsmaatregelen hanteert. Vanaf deze week melden de internationals zich voorlopig ook elke zaterdag in het hart van de Nederlandse topsport.

Om nu op topniveau te kunnen trainen en volwaardige onderlinge wedstrijden te kunnen spelen, voegt Niebeek voor deze coronaperiode drie speelsters toe aan zijn selectie, te weten: Danielle Boadi (DVO/Accountor), Anouk Haars en Anna Kriek (beide KZ/Thermo4U).

Niebeek over zijn eerste weken:,,De eerste kennismaking met het team is prettig en goed verlopen. De contouren van ons programma zijn neergezet. Voor nu gaan wij tijdens de coronaperiode ons programma bijstellen, zodat wij onze atleten optimaal kunnen faciliteren in hun fitheid en ontwikkeling.”

Bron: www.korfbal.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie