Afbeelding
Theo Beumer

Duo Van Vloten en Verberk verder bij DVO

22 januari 2021 om 17:31 Korfbal

BENNEKOM De portefeuille Topkorfbal van DVO/Accountor en het trainersduo Richard van Vloten en Marc Verberk zijn overeengekomen er een vierde jaar aan vast te plakken. Na unaniem positieve evaluaties vanuit de spelersgroep, de portefeuille Topkorfbal én beide heren zelf, was de hernieuwde overeenkomst vrij snel voor elkaar.

Het wordt dus de vierde jaargang voor Van Vloten en Verberk, die met veel plezier werkzaam zijn bij de club en nog veel perspectief zien in de selectie: ,,We hebben het enorm naar ons zin bij DVO. Er staat een goede, talentvolle groep met een mix van ervaring en jong talent. Daarnaast is er wat ons betreft nog voldoende potentie en ruimte om te verbeteren. De spelers zijn allemaal nog gretig en willen graag. Dat is voor ons prettig om mee te werken.”

Van Vloten was jarenlang speler van DVO en begon zijn trainerscarrière bij ODIK in Barneveld. Na periodes bij SKF en Riviera in België ging hij aan de slag bij DSC. Samen met DSC-man Verberk loodste hij de Eindhovenaren naar de Korfbal League, om vervolgens hetzelfde te presteren bij KCC/CK Kozijnen. Vanaf 2017 is het succesvolle duo eindverantwoordelijk in Bennekom en sindsdien is er een duidelijk stijgende lijn zichtbaar.

Namens de portefeuille Topkorfbal is Jeannette Teunissen dan ook verheugd met de verlengde samenwerking: ,,Richard en Marc weten de spelers nog altijd enorm goed te prikkelen, de progressie is helder en de honger naar meer spat er vanaf. Bij álle betrokkenen. Zo zijn er aanvullende programma’s gestart voor wat betreft kracht, sportpsychologie en individuele training om op een breder front ontwikkeling te realiseren. DVO gelooft in deze aanpak.”

Het duurde dan ook niet lang voordat de kogel door de kerk was: “De bekende klik is zeer aanwezig vanuit alle drie de geledingen: trainers, spelers en technisch kader. We kijken met het langere verblijf van Richard en Marc met vol vertrouwen en belangstelling naar de verdere ontwikkeling van onze beloftevolle selectie.”

Bron: www. dvo-korfbal.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie