De pupillen hadden veel plezier bij de finale van de Dave van Dam Inline-Cup
De pupillen hadden veel plezier bij de finale van de Dave van Dam Inline-Cup Martine Meijer

Gezellige finale Dave van Dam Inline Cup

15 september 2019 om 19:22 Overig Deel je nieuws

“Heerlijk, even afkoelen!” klinkt het blij wanneer de pupillen van de Edese IJsvereniging een ijsje krijgen van de organisatie van de Dave van Dam Inline Cup. Afgelopen zaterdag skeelerden vijf pupillen de finale in Amersfoort onder zomerse omstandigheden.

Monique de Groot werd 14e in het dagklassement en 11e in het eindklassement. In het middagprogramma reden Inge Blaakmeer, Jasmijn Blankert en Thea de Groot naar een prima resultaat bij de pupillen 1. Inge werd 9e, Jasmijn 11e en Thea 13e. Bij de heren pupillen 1 stond Niels Teunissen met een 4e plaats net naast het podium, maar reed wel een prima tijdrit op de 100 meter (14.72).

In het eindklassement stonden er geen EIJV’ers op het podium, ook omdat ze niet bij alle wedstrijden aan de start stonden. De resultaten van het eindklassement: Monique de Groot (11e), Mart Leroy (7e), Inge Blaakmeer (8e), Thea de Groot (10e), Jasmijn Blankert (13e), Niels Teunissen (4e), Isa Leroy (14e)  Anna Jochemsen (15e), Jasmijn Hiddink (18e), Lotte Bergsma (19e), Nadia Hoogstede (24e), Bauke van Beek (4e), Chaim Boer(8E) en Jelle Stienstra (13e).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie