DOK op het podium in Amsterdam
DOK op het podium in Amsterdam DOK

City Cup in Amsterdam

2 februari 2020 om 21:41 Overig Deel je nieuws

De jongste leden van de turnselectie van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede reisden dit weekeinde af naar Amsterdam. Heel spannend voor deze jonge dames van DOK. Tot nu hebben alleen club wedstrijden geturnd en dan nu de eerste echte wedstrijd buiten de club.

Wauw, wat een dag werd het. Om het turnen voor deze dames aantrekkelijk te maken waren er allround prijzen maar ook prijzen per toestel. Aan het einde van de wedstrijd was er voor iedereen een medaille als aanmoedigingsprijs.

Goud was er voor Hannah Snoeck. Hannah kwam over alle vier de toestellen als beste uit de bus. Het hoogste plekje op het podium was voor haar. Een prachtige allround 4e plek was voor Feline Post.

Op vloer won DOK 3 maal een medaille, Liv van der Have won het goud en zowel Hannah Snoeck en Sifra Musch was er een zilveren medaille. Voor het onderdeel brug kreeg Liv van der Have opnieuw het goud omgehangen. Op de balk was er nog een zilveren medaille voor Hannah Snoeck, hiermee kwam haar teller op 3 te staan.

Ook de andere dames turnden een mooie wedstrijd en deden een mooie wedstrijdervaring op in onze hoofdstad. Trainsters Ruby Eichelsheim en Esmee van Gemert zijn trots op hun pupillen. Het is heel knap van deze jonge meiden dat ze al de oefeningen uit hun hoofd kenden en dat ze de oefeningen zo netjes uitvoerden.

trotse meisjes
veel medailles voor DOK
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie