Afbeelding
Theo Beumer

HV Reehorst leeft zich volledig uit

7 maart 2020 om 22:07 Overig

EDE ,,Na de 41-15 zege op het Ulftse UGHV zijn er definitief geen degradatiezorgen meer", opende HV Reehorst trainer/coach Sander Barents.

Eip Janssen

,,Dit heb ik bij HV Reehorst nog niet meegemaakt. Een zelfs niet geflatteerde 22-9 ruststand. En dat terwijl we na 150 seconden al tegen een 0-3 achterstand aankeken. De start was matig. Maar, en dat vond ik wel mooi om te zien, de ploeg herstelde zelf de rangorde. Ik hoefde niet in te grijpen", gaat Sander Barents verder.

Hij zag zijn via een 6-6 tussenstand uitlopen naar een 12-6 voorsprong.

,,Dat binnen een paar minuten nadat de ploeg zich had herpakt. De gasten waren behoorlijk gefrustreerd. Ze mopperden op alles en iedereen. Mijn ploeg bleef stoïcijns scoren. In een hoop tempo legden wij UGHV onze wil op."

De trainer/coach waakte in de rust voor een terugval.

,,Ik heb ze meegegeven geconcentreerd te blijven. Natuurlijk was de sfeer wat ontspannen. Maar dan moet je zorgen dat een ploeg als UGHV niet meer in de wedstrijd kan komen. Die opdracht is prima uitgevoerd", oordeelde Barents.

HV Reehorst zette een 22-12 tussenstand op het scorebord.

,,Drie keer een doelpunt incasseren in bijna drieëntwintig minuten spelen. Ook dat is vrij uniek in onze sport", glom Barents van trots.

Met enige regelmaat speelde HV Reehorst in ondertal en ook kreeg de ploeg uit Ulft een aantal zeven meters toegewezen.

,,Daarin bewees onze tweede doelman Ivan Stanev zijn klasse. Hij stopte er drie van de zeven. Geweldig zo'n handbal avond. Bij 41-15 was het sluiten geblazen. De tweede seizoenshelft brengt dat wij zelfs naar de vierde plaats kunnen kijken. De best of the rest achter het top trio Unitas, E en O 2 en Ha-STU is nog haalbaar. Zondag naar US (Amsterdam). Een ploeg waar wij aan gewaagd zijn. In de thuiswedstrijd verloor HV Reehorst met 32-34. Tijd voor revanche", sluit Barents af.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie