Afbeelding
Archief BDUmedia

'Kom niet op de sportparken'

Overig Coronavirus

EDE ,,Mag ik sporten in het sportpark, zonder dat de sportvereniging open is?" Nee. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) zijn de sportparken in de gemeente Ede gesloten. Daar zijn is dus illegaal, hierop wordt gehandhaafd.

Dat bericht de gemeente Ede maandag. Door heel Nederland zijn handhavers druk met het handhaven van de noodverordening. Met name het betreden van gesloten sportaccommodaties en -velden blijkt een probleem. Het toch betreden van de velden is een overtreding van de noodverordening en kan resulteren in een forse geldboete of zelfs een gevangenisstraf van drie maanden, laat Handhaving Nederland weten.

Ook diverse verenigingen hadden op hun sociale kanalen al gewaarschuwd dat betreden van het sportpark momenteel verboden is. Zoals voetbalvereniging Bennekom en ook Ede/Victoria: ,,Onze vraag is simpel: ga niet naar ons sportpark, hoe vervelend en hoe jammer dit ook mag zijn. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit virus uitgebannen wordt en dit kan door het respecteren van de maatregelen. Blijf gezond en let een beetje op elkaar!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wijkagent Ede Enka en Reehorst (@wijkagent.cem) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Graag jullie aandacht voor onderstaand bericht van Handhaving Nederland! #Voetbalvereniging Bennekom

A post shared by Voetbalvereniging_Bennekom (@voetbalverenigingbennekom) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu het hele land, of eigenlijk de hele wereld, in de ban is van het Corona virus en met name de bestrijding hiervan, zijn er een aantal maatregelen genomen die wij als club volgen en respecteren. Bij deze maatregelen hoort ook een noodverordening en dit betekent dat er onder geen beding gevoetbald mag worden op onze sportvelden. Bij overtreding van deze noodverordening kunnen flinke boetes uitgedeeld worden!! Onze vraag is simpel: ga niet naar ons sportpark, hoe vervelend en hoe jammer dit ook mag zijn. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit virus uitgebannen wordt en dit kan door het respecteren van de maatregelen!! Blijf gezond en let een beetje op elkaar!! https://www.vggm.nl/vggm/nieuwsarchief/update__noodverordening_en_handhaving

A post shared by Ede Victoria (@vvedevictoria) on

advertentie
advertentie