Veel proeflessers tijdens de eerste training van dit seizoen.
Veel proeflessers tijdens de eerste training van dit seizoen. Kim Hiddink

Start skeeleren bij de EIJV

10 mei 2020 om 21:30 Overig Deel je nieuws

Skeeleren is weer helemaal hip. Veel inwoners van Ede hebben de wieltjes ontdekt als gezellige manier om in de buitenlucht te bewegen. Sinds een week staat de jeugd van de Edese IJsvereniging weer op de skeelers op de 400 meter skeelerbaan aan de Langekampweg in Ede. Het plezier straalde eraf toen de enthousiaste jeugdleden vorige week donderdag weer voor het eerst mochten trainen.

De EIJV was nog aan het schaatsen toen door de maatregelen tegen het coronavirus alle activiteiten moesten worden afgelast. Dat betekende ook een streep door de eerste skeelertrainingen van het seizoen. De trainers maakten een alternatief programma dat voor alle leden beschikbaar was via de website. Maar online is toch anders dan samen met elkaar trainen. Vanaf deze week mag het weer, o.a. met inachtneming van de 1.5 meter maatregel.

Voor de jeugd zijn er meerdere trainingen per week. Accent ligt op het veilig leren skeeleren, remmen, bochtjes maken, vallen. Wil je ook meedoen en ben je 18 jaar of jonger? Meld je dan aan voor een gratis proefles op donderdagavond van 18.30 – 19.30 uur. Aanmelden kan via www.eijv.nl.

De jongste jeugd had veel plezier tijdens de eerste training van dit seizoen.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie