Afbeelding
Theo Beumer

HV Reehorst en eredivisieclub DFS blijven samenwerken

17 september 2020 om 09:50 Overig

EDE HV Reehorst werkt gestaag toe naar de eerste competitiewedstrijd zaterdag 26 september.

Eip Janssen

De mannen openen in een thuiswedstrijd (sporthal ’t Riet) tegen HVC uit Emmer-Compascuum. De aanvang is 20.30. De vrouwen ontvangen om 19.20 uur Minerva uit Gaanderen.

,,Mooie wedstrijden waarbij nog onderzoeken of en hoe er publiek aanwezig mag zijn. Wellicht dat aanmelden met QR-code kan geschieden. Corona vergt wat aanpassingen”, opent Leo de Wit voorzitter HV Reehorst.

HV Reehorst mannen heeft een prima oefencampagne achter de rug. Recent werd in een wedstrijd van drie keer een half uur tegen het sterke Nijmeegse HA-STU gespeeld.

,,HV Reehorst gaat een interessant en uitdagend seizoen tegemoet. Voor trainer Sander Barents zijn er de nodige keuzen te maken. Niet minder dan acht A-junioren van het vorig seizoen maakten de overstap naar de mannen.”

Ander goed nieuws voor de Edenaren is dat het sterke DFS (Arnhem) uitkomende in de handbal eredivisie de samenwerking met tweede divisionist HV Reehorst voortzet.

,,Talentvolle spelers mogen uitkomen voor HV Reehorst en ook minuten maken bij DFS Arnhem. Eerder was die combinatie al van toepassing voor Max Voermans. Vanaf dit seizoen zal ook Niels van Noesel (zoon van onze oud-trainer Paul van Noesel) van die mogelijkheid gebruik maken. Voor alle betrokkenen een win-win situatie”, eindigt De Wit tevreden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie