kleurenturnen
kleurenturnen DOK Ede

Diploma turnen op vrijdag 9 februari in Kernhem

11 februari 2024 om 20:28 Sport Deel je nieuws

Op vrijdagavond stond voor het eerste diplomaturnen op het programma van DOK. Sinds dit seizoen draait DOK mee met het programma van het Kleurenturnen. Op de manier worden de lessen nog beter en professioneler. Het systeem is nu voor de meisjes recreatiegroepen en voor de onderbouw selectiegroepen.

Mooi om te zien hoe de trainers van de club enthousiast aan de slag zijn gegaan met dit Kleurenturnen. Op vrijdag 9 februari was er dan het 1e diplomamoment voor de onderbouw selectie. Maar liefst 52 turnsters van DOK deden mee in de gymzaal in Kernhem.

Wat was het een succes en een feest. Alle kinderen laten tijden het diplomaturnen oefeningen zien waar ze mee bezig zijn geweest in de lessen. Alle kinderen winnen een medaille, een bronzen, zilveren of een gouden. Wat een feest om naar die blijde turnsters te kijken.

De middenbouw liet ook nog een spectaculaire demonstratie zien. Mooi voorbeeld voor de jonge gymnasten. Het was echt een ontzettend groot succes. Ook voor de reactiegroepen van DOK zullen een diploma moment krijgen. Grote dank voor alle trainers die zich zo geweldig inzetten voor de jonge turnsters van Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie