Avondmuziek van het Bennekoms Vocaal Ensemble
Avondmuziek van het Bennekoms Vocaal Ensemble A.W. Vos

Zing mee met het BVE, nu ook op projectbasis

30 augustus 2018 om 21:30 Sport/sport Deel je nieuws

Het Bennekoms Vocaal Ensemble (BVE) is alweer begonnen met de repetities voor het komende seizoen. We studeren daarvoor weer een aantal fraaie stukken in uit de oude kerkmuziek. Want dat is het repertoire waar wij ons mee bezighouden: kerkmuziek uit Renaissance, Barok en Romantiek.

Die willen we weer laten klinken op onze jaarlijkse Avondmuziek in februari. Maar er zijn ook al concrete afspraken met ds. Verbaan voor medewerking aan een cantatedienst op zondag 9 december, tijdens de avonddienst in de Oude Kerk van Bennekom.

Dit is een unieke kans om mee te zingen met het Bennekoms Vocaal Ensemble. Want meezingen kan nu ook op projectbasis! Daarvoor hoef je niet de verplichtingen aan te gaan van het reguliere lidmaatschap. Je zingt mee tijdens de voorbereiding op een bepaald project, bijvoorbeeld een cantatedienst of onze Avondmuziek en na de uitvoering kun je gewoon weer stoppen.

We willen  vooral mannen, tenoren en bassen dus, oproepen van deze mogelijkheid gebruik te maken!

Onze eerstvolgende repetitieavond is op dinsdag 11 september, 19.30 - 22.00 uur, en daarna steeds om de veertien dagen, in de Broek-Akker, Hof van St. Pieter 41, Bennekom. Van harte welkom!

Kijk ook eens op www.bennekomsvocaalensemble.nl of bel voor meer informatie iemand van het bestuur: 0318-419184 (voorzitter) of 0318-413060 (pr).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie