geslaagd voor scheidsrechter
geslaagd voor scheidsrechter Joost Venendaal

Geslaagd als judo-scheidsrechter bij de sportschool

15 oktober 2018 om 09:28 Sport/sport Deel je nieuws

Ede-    Zaterdag was het gezellig druk bij het Judo en Karate Vanentoernooi van “Sportschool Venendaal”  in Ede-Rietkampen. Het 1e Karate en Judo Vanentoernooi werd gehouden en tevens deden 3 judoka’s examen voor de scheidsrechters cursus A van de sportschool.

Onder toeziend oog van Bondsscheidsrechter Jaco de Vos en Cent Scherpenisse deden 3 judoka’s examen voor de scheidsrechterscursus. Alles tijdens de Judo-wedstrijd op de judomat staat onder hun leiding. Met hun optreden - gebaren en japansetermen laten zij de wedstrijden goed verlopen. Zij treden op als scheidsrechter tijdens de interne toernooien. Alle 3 zijn geslaagd; Zoe Klaassen – Fabienne Reijnen en Elianne Hughan. Van harte met dit mooie resultaat.

Kom ook meedoen met Judo & Karate…bijvoorbeeld deze week of de week na de Herfstvakantie;  je bent natuurlijk alle weken welkom.  

In de week van 5 t/m 10 november is het de ‘Meedoe week’ - ouders (familie-leden) mogen allemaal meedoen met de les/training.

Zaterdag 24 november is het Sinterklaastoernooi voor de  Karateka’s en de Judoka’s. Voor meer informatie over lessen in Ede – Bennekom of Lunteren kunt u bellen met 0318 595007 of via info@Sportschool-Venendaal.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie