Fit de winter door...

29 oktober 2018 om 08:54 Sport/sport Deel je nieuws

Op donderdag 15 november 2018 starten de gymnastieklessen voor senioren in de gymzaal aan de Kerkweg 19a, 6717 EX Ede.

Gymnastiek voor actieve senioren vanaf 60, 70, jaar of ouder, en nog redelijk fit.
We doen nog lekker mee en willen onze conditie op pijl houden. Dat kan door deel te nemen aan een wekelijkse gymnastiekles in de gymzaal aan de Kerkweg in Ede, in een gemengd groepje, mannen en vrouwen.
We beginnen met een kwartiertje Zweedse gymnastiekoefeningen. Alle spieren worden even gebruikt waardoor u in vorm bent om vervolgens op de gymnastiektoestellen te oefenen. Niet met halsbrekende oefeningen maar meer om te klauteren, te hangen, op te trekken, rekken en strekken, te springen en die dingen te doen die een uitdaging lijken maar al gauw je zelfvertrouwen in het bewegen bevorderen.
Niets moet maar het is leuk te ontdekken wat je allemaal nog wel kunt. We oefenen vooral de spieren die je niet zo vaak meer gebruikt zoals de armen en het bovenlichaam. Na enige tijd zul je ontdekken wat je allemaal nog aan kunt. Met een goede conditie krijg je minder gauw een blessure in het dagelijks leven. Spieren die je niet of weinig gebruikt verslappen. Je lichaamsconditie vraagt om onderhoud.

Doe mee en kom ook een uurtje gezond bewegen in een gymnastiekzaal. Iedere donderdagmorgen van 09:00 tot 10:00 uur. 3,00 euro per lesuur.

Fit de winter door! Gymnastiekles voor senioren van donderdag 15 november 2018 tot donderdag 30 mei 2019.
Meer informatie? Bel Peter Werkhoven 0318-651549, of kom gewoon even kijken op het lesuur in de zaal. Doe gratis een keertje mee.
Waar? Gymzaal Kerkweg. Kerkweg 19a 6717EX Ede. Donderdagochtend van 09:00 uur tot 10:00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie