Harskamp geen reden tot juichen deze zaterdag.
Harskamp geen reden tot juichen deze zaterdag. Theo Beumer

Harskamp kan zege geen vervolg geven

17 november 2018 om 18:36 Sport/sport

HARSKAMP Dodewaard was met een 2-0 zege Harskamp de baas. Daarmee konden de Harskampers de 2-1 zege van vorige week op EMM geen vervolg geven.

,,De nederlaag was onnodig. Maar in de eerste helft waren twee kleine fouten de oorzaak van de doelpunten. Ook had ik niet altijd de idee dat alle spelers weten dat wij op honderd procent of meer moeten spelen om te winnen. Een paar procent minder kan in deze klasse tegen geen enkele ploeg", was Harskamp trainer Bob Jansen kritisch.

In het eerste half uur werden de aanvallen van de thuisclub goed gepareerd.

,,Echte kansen creëerden we zelf ook niet. Maar na slecht ingrijpen in de verdediging was het ineens 1-0 door Thijme van Dijken. Ook bij de 2-0 (Justin van de Wardt), een terugspeelbal vanuit het middenveld, werd niet adequaat ingegrepen", sipte Jansen.

In de tweede helft was Harskamp aanvallend aanzienlijk gevaarlijker.

,,Maar het leverde niet de zo gewenste aansluitingstreffer op. Dat de ploeg in vergelijking met vorige week wat spelers miste is geen excuus voor mij", besloot Harskamp trainer Bob Jansen.

Zaterdag ontvangt Harskamp het eveneens drie punten bezittende Valburg. Een duel waarin de thuisclub moet bewijzen dat de weg omhoog haalbaar is.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie