Guido de Boer

Lunteren kan Woudenberg niet van periodetitel afhouden

17 november 2018 om 19:11 Sport/sport

LUNTEREN Lunteren is er niet in geslaagd Woudenberg van de eerste periodetitel af te houden. In Woudenberg werd het 3-0.

,,Er is geen moment geweest dat ik dacht dat we het feestje van Woudenberg zouden kunnen bederven'', reageerde Dennis van den Berg. ,,Zij waren duidelijk een maatje te groot. De eerste tien minuten begonnen we goed. Daarna was Woudenberg beduidend beter.''

,,Uit een corner van ons kwamen zij via een counter op 1-0 (Emmanuel Mahongo). Dat was wel zonde. Later raakte Thom Rijnders geblesseerd. Een aantal van ons dacht aan een strafschop. Die kwam er niet. Even later was er wel een strafschop aan de andere kant na een vermeende handsbal van Tom Cozijnsen. Als de scheidsrechter dat waarneemt, zal het wel terecht zijn.'' Joey Kooy maakte geen fout vanaf de 11 meter.

,,In de rust afgesproken iets meer naar achteren te hangen, waardoor onze snelle mensen voorin meer ruimte zouden krijgen. Met een kopbal van Niels Kos op de lat waren we dicht bij de 2-1. Wellicht was het dan nog een wedstrijd geworden. Maar rond het uur werd het 3-0 door een kopbal van Emmanuel Mahongo. Toen was het klaar. Een kansloze nederlaag tegen een goede ploeg. Met deze nederlaag kan ik leven'', oordeelde de trainer. Die nog wel liet weten dat de jonge Levi van Essen een verdienstelijk debuut maakte.

Zaterdag komt hekkensluiter ESC op bezoek. ,,Als wij lekker in de middenmoot willen blijven meedraaien, moeten we die wedstrijd winnen'', stelde Van den Berg klip en klaar.