HV Reehorst vier op rij

18 november 2018 om 09:35 Sport/sport

EDE HV Reehorst (op archieffoto) versloeg zaterdagavond in Houten NHC 2 met 20-29.

,,Dat is vier op rij", klonk Reehorst trainer Sander Barents na afloop tevreden.

Hij zag zijn ploeg in tegenstelling tot eerdere wedstrijden wat minder starten.

,,Het jeugdig enthousiasme van de thuisclub met een aantal selectiespelers in de ploeg verraste ons enigszins. Dat betekende een 8-6 achterstand na de openingsfase."

HV Reehorst wisselde wat, speelde beter en boekte een 10-13 voorsprong bij rust.

,,In de tweede helft, waarbij de thuisclub gas terug moest nemen, zag je dat Reehorst groeiende is. De spelers zochten zelf oplossingen in moeilijke situaties. Daar kun je als trainer/coach alleen maar blij mee zijn", ging Barents verder.

Reehorst stoomde door naar een 20-29 overwinning.

,,Elke aanval liep 1 op 2. Of te wel als zij scoorden maakten wij er weer twee. Na deze overwinning staan we op de zesde plaats. Het doel om de top vijf te bereiken is nabij. Mits de ploeg geconcentreerd te werk blijft gaan", besloot Barents.

Zaterdag krijgt HV Reehorst het op de tiende plaats staande UGHV op bezoek. In sporthal 't Riet wordt om 20.50 uur gestart. De toegang is gratis.

Scores: Jef de Quay 6x, Jos Boers en Daniel Laverman 4x, Mike vd Berg, Remco van Dijk, Robbert van Oel en Tillmann Scheider 3x, Stefan Meijwes 2x en Thomas Saarloos 1x.