Afbeelding
Theo Beumer

Bennekom trein dendert door

8 december 2018 om 20:09 Sport/sport

BENNEKOM De Bennekom trein dendert door. Ook 'station' Go Ahead Kampen bleek geen obstakel. Op de Eikelhof werd het 3-1.

Al na vijf minuten konden de Bennekomse handen omhoog. Na het twee keer verleggen van de aanval van rechts naar links, stond Jeffrey Rutgers klaar om de openingstreffer aan te tekenen. ,,Ik vond dat wij goed begonnen. Wel met de opmerking dat de eindpass vaak te slordig was. In de loop van de eerste helft werden we wat te laconiek'', oordeelde Arnold Brehler.

,,Na de thee was het eerst matig. Doelman Christian de Haan (op archief foto) redde ons een keer. Bij een omschakelmoment was het Quincy Veenhof die de score verdubbelde: 2-0. En net op het uur maakte hij na voorbereidend werk van Mourad Marbouh ook de 3-0.''

,,Dan denk je dat het gelopen is. Maar een kwartier voor tijd werd het 3-1. (Wilbert Wessels). Zij gingen nog opportunistischer spelen. Moesten wij nog even aanpoten. De verdiende overwinning kwam niet meer in gevaar'', had de trainer gezien.

Bennekom blijft tweede met een punt achterstand op NSC. Zaterdag is er de laatste horde voor de winterstop. Opnieuw een ploeg uit Kampen. Nu KHC, dat op een verdienstelijke vierde plaats staat. ,,We gaan proberen het ongeslagen record vast te houden. Het klopt dat we theoretisch gezien nog 'herbstmeister' kunnen worden. Maar ik sta veel liever aan het einde van het seizoen bovenaan'', besluit Arnold Brehler.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie