Afbeelding
Sport-Shots.nlErik Mulder

Van der Wal en Van het Kaar geselecteerd voor Oranje u17

28 december 2018 om 20:58 Sport/sport

BENNEKOM Bondscoach Barry Schep heeft zijn Nederlands team U17 bekendgemaakt. In het Topsportcentrum Rotterdam maakte hij de zestien namen bekend die zich de komende periode zullen voorbereiden op het Wereldkampioenschap dat in Eindhoven zal plaatsvinden. In aanloop naar het toernooi speelt deze selectie enkele oefenwedstrijden en zal het in februari op trainingsstage naar Norwich vertrekken. Bij de selectie Linda van der Wal en Krijn van het Kaar van DVO.

De complete selectie: Fabienne van Erk (Fortuna/Delta Logistiek), Resy Weijts (DeetosSnel), Linda van der Wal (DVO/Accountor), Sanne Pijpers (TOP/SolarCompleet), Sanne Maaike Nieuwenhuizen (KZ/Thermo4U), Zoë Engel (ZKV (Za), Jill Heijink (Fortuna/Delta Logistiek) en Nikki Boerhout (KZ/Thermo4U). Krijn van het Kaar (DVO/Accountor), Coen Spoor (DSC), Ran Faber (LDODK/Rinsma Modeplein), Rien van der Laan (Invicta/Frigro/Harkema), Kris Boere (Dalto/Klaverbladverzekeringen), Kay van Vliet (Fortuna/Delta Logistiek), Thomas Visser (Invicta/Frigro/Harkema) en Noa Brusse (Achilles)

Fleur Pruim (DOS'46), Annelies de Korte (Unitas/Perspectief), Stef Schaap (Groen Geel) en Stan Olsthoorn (TOP/SolarCompleet) zijn tevens toegevoegd als stagiair, zij zullen om de week meetrainen met de selectie.

Bron: www/korfbal.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie